Spring lunch

今日はお友達と我が家でランチ。
昨日お庭から摘んで来たふきのとうなど使って
春のデトックスランチです。

Today I had a lunch with a friend at my room
it is a spring detox lunch which is used FUKINOTOU from my garden.


This is menu.

ふきのとうの甘酢和え FUKINOTOU with sweetened vinegar 



人参のスパイス蒸し  steamed carrot with spice




新ジャガの蕗味噌和え  new potatoes with fukimiso




ブロッコリーのトマト煮  broccoli with tomato source.
これ、実は赤味噌入りなの♡actually i used a little bit akamiso.




キャベツのサブジ(隠し味にはお醤油たらり) sabzi (secret ingredient is soy source)  

全部簡単なのでレシピは載せないけど知りたい人はメッセージどうぞ。

All of them are easy to make.
if you need recipes please sent me a message:)


しかし今日のランチはまだ3回しか会ったことないのに、共通の趣味がわんさか出て来て
語学の勉強法とか色んな気づきがあって楽しくて
あっと言う間に数時間経ってました。

However we have seen just only 3 times, we have some common things for example hobby,learning language loving films and so on...
so I felt time is  quickly!!!

来てくれてありがとう。
またランチしましょ♡

Thank you for coming.
shall we have a lunch again♡


LOVE






yoga class info+
Veranda
granat<private> 


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